MENÜ

Tolna vfc

 

III.DSE ÚJÉVI TEREMKUPA

2015.01.25. vasárnap Fadd

U11-es és U13-as korosztályban egy-egy csapatunk vett részt a jó hangulatban megrendezett teremkupán.

U13-as csapatunk a második helyen végzett. Veretlenül megnyerte a saját csoportját, de a kevés induló miatt rendeztek egy döntőt is az első és második helyezett között. Jól játszottunk, de a sok kihagyott helyzet, amit rendre kidolgoztunk megbosszulta magát, hiába uraltuk végig a meccset. Legjobb játékos Pata Róbert lett.

 Csapat: Pilisi Zsolt, Hekfusz László, Pata Róbert, Keszthelyi György, Cselenkó Máté, Paksi Dániel, Takács Attila, Horváth András, Jákob Bálint

 

U11-es csapat veretlenül és kapott gól nélkül nyerte a tornát. Sokkal erősebb csapatok ellen edzett gárdánk könnyen vette az akadályokat, néha szép játékot mutatva szerzett örömet a családi szurkolótábornak. Legjobb kapus Schrenk Ákos lett.

 Csapat: Schrenk Ákos, Kovács Dániel, Mácsik Márk, Perger Zsolt, Pesti Dávid, Nagy Dávid, Nagy Dániel, Kugler Kristóf

 

 


Családi foci 2014

2014.12.28. vasárnap

A Lehel utcai csarnokban idén is megszerveztük az U-8, U-9, U-10, U-11-es családok részére az év végi villámtornát. A 13 család két csoportban kezdte meg a küzdelmet 20×15m pályán 2×1m kapukra. A 4fős csapat anyuka apuka és két gyerekből állt, játékidő 5perc volt. A két csoport 1.2.3. helyezettje a felsőházba került, így hat csapat harcolt a legjobb helyezésekért. A vigaszágon hét csapat brillírozott. A körmérkőzés során taktikáztak a csapatok ezért sok döntetlen született, büntető rúgásokat a gyerekek nagy izgalommal rugdalták.

1. hely Nagy család

2. hely Wiesner család

3. helyPesti család

4. hely Babos család

5. hely Perger család

6. hely Mácsik család

7. hely Wolf-Bokor család

8. hely Sági család

9. hely Molnár-Pata család

10. hely Vadas család

11. hely Neszter-Marcsa család

12. hely Hekfusz család

13. hely Busi csalàd

GRATULÁLUNK MINDEN JÁTÉKOSNAK.

Akinek hiány érzete maradt volna, jövőre pótolhatja a pályán. BUÉK !!!!!!

Hírek

Asztali nézet