MENÜ

Tolna vfc

Hat korosztályban közel 110 fiúgyermek rúgja a ”bőrt” a Tolna V.F.C.-nél!

 

Április elsejétől a legkisebbek is birtokukba vették a Tolna V.F.C. sporttelepét.  A téli felkészülés alatt a Tolna V.F.C. utánpótlás csapatai a termi edzések mellett, a saját és meghívásos teremtornákon illetve a Megyei Labdarúgó Szövetség által szervezett futsal bajnokságban szerepeltek. A tavaszi szezonra jó felkészülést jelentett a futsal megyei bajnokság, ahol a legtöbb fiú csapattal a Tolna V.F.C. nevezett. Az U-11-es csapat a négyes döntőbe jutott, az U-13-as csapat pedig megyebajnoki aranyérmet szerzett.

Az egyesület továbbra is az év 12 hónapjában folyamatos edzéslehetőséget, és versenyeztetést kínál a gyerekek számára.

U-7 korosztály:

A legkisebbek a téli időszakban heti két edzés mellett, több teremtornán is részt vettek. A hazai rendezésű tornát megnyerték, többek között a Szekszárdi U.F.C. és az Atomerőmű SE csapatait megelőzve. Április elején első alkalommal megrendezésre került az I. Ovifoci fesztivál, ami nagy sikert aratott, hiszen közel 30 kisgyereket sikerült megmozgatni (májusban folytatjuk!). Az U-7 csapat (4-7 éves gyerekek) tavaszi szezonban a Bozsik programban szerepelnek, júliusban pedig 4-5 napos táborban vesznek majd részt a gyerekek.


Ovifoci Fesztivál

Edzések: Kedd 16.30 – 17.30, Péntek 16.30 -17.30 (Sportpálya, Vásártér)

U-8, U-9 korosztály:

Az U-8 és az U-9 korosztályok a téli felkészülési időszakban heti 2-3 edzésen vettek részt, több teremtornán is indultak, az érmes helyezések mellett több egyéni díjat is bezsebeltek. Március elejétől már a füves pályán készülnek a tavaszi Regionális bajnokságra, ahol a felsőházba jutottak és olyan csapatok ellen veszik fel a „kesztyűt”, mint a Baja, Kozármisleny, Kaposvár vagy a Pécs. Az előző évekhez hasonlóan júliusban is 1 hetes edzőtábor következik, ahol a gyerekek napi két edzésen vehetnek majd részt.

Edzések: Hétfő, Szerda, Csütörtök 16.30 - 18.00 (Sportpálya, Vásártér)

U-11 korosztály:

A 10-11 éves gyerekeink a téli felkészülési időszakban a futsal bajnokságban a megyei döntőbe jutottak, a Tolna-Mözsi FSE által rendezett országos futsal tornán, legjobb Tolna megyei csapatként 2. helyezést értek el. A Regionális bajnokságra március elejétől már a füves pályán készülnek, ahol ők is a felsőházban szerepelhetnek. Az előző évekhez hasonlóan júliusban is 1 hetes edzőtábor következik, ahol a gyerekek napi két edzésen vehetnek részt.

Edzések: Hétfő, Szerda, Csütörtök 16.30 - 18.00 (Sportpálya, Vásártér)

U-13 korosztály:

A fiúk az első ízben kiírt Megyei futsal bajnokságot nagy meglepetésre megnyerték, a Tolna-Mözsi FSE által szervezett országos futsal tornán 3. helyezést értek el (legjobb Tolna megyei csapatként, csak a Kispest és a Győri ETO FC előzte meg őket). Tavasszal a Bozsik programban szerepelnek, nyártól pedig várhatóan erősebb bajnokságban fognak szerepelni.

 

U-13 Futsal Megyei bajnokság I. helyezett csapata

Edzések: Hétfő 15.30 - 16.30, Szerda 16.30 – 18.00, Csütörtök 15.30 - 16.30 (Sportpálya, Vásártér)

U-16 korosztály:

Pálinkás János együttese termi edzések után január közepétől már a sportpályán készül a bajnokságra, ahol „féltávnál” vezeti a megyei serdülő (U-16) bajnokság északi csoportját, és jó eséllyel pályázik, hogy a megyei döntőbe jusson. A csapatban több tehetséges fiatal is játszik, jövőre remélhetőleg már magasabb osztályban szerepelhetnek.

Edzések: Kedd, Csütörtök 17.30 - 19.00 (Sportpálya, Vásártér)

U-21 korosztály:

Az egyesület célja, hogy minél több tehetséges, saját nevelésű fiatal kerüljön fel a felnőtt kerethez. A bajnokságban a csapat a dobogós helyezésekért van nagy „harcban”, annak ellenére, hogy tavasszal 2-3 játékos folyamatosan a felnőtt csapatban kap játéklehetőséget.

Edzések: Hétfő, Szerda, Péntek 17.30 - 19.00 (Sportpálya, Vásártér)

 

Wiesner József

Hírek

Asztali nézet