MENÜ

Tolna vfc


Arhív galéria 2013/2014


  U21 2013/2014

Edző: Izsák Géza

Mérkőzések:

TolnaVFC - Kaksd SE 4-0 (0-0) 

2014 május 11. vasárnap 15 óra 
Összeállítás: Kovács Gergő- Nagy Máté, Budai Zsolt(Csibi István 70), Jákob Attila, Liszkai József(Nemes Ákos 46)- Ziegenheim Máté, Szente Szabolcs, Vadas Balázs, Kovács Norbert, Farkas István- Szűcs Richárd 
Cserék: Nemes Ákos, Csibi István, Király István, Dudás István 
Gólszerzők: Szűcs 2, Nagy, Nemes 
Sárgalap: Budai 
Jók: Vadas,Kovács N,Jákob 
 Értékelés: Végig kézben tartottuk a mérkőzést, az ellenfél csak ritkán tudott átjönni a félpályán. Passzaink pontossága és a helyzeteink értékesítése hagy kivánnivalót maga után. Győzelmünk megérdemelt. 
Izsák Géza 

Tolna VFC - Kisdorogi FC 5-2 (3-0) 

2014. május 24. szombat 15 óra 

Összeállítás: Vincze Olivér - Nagy Máté, Budai Zsolt, Nemes Ákos, Liszkai József - Ziegenheim Máté, Szente Szabolcs, Csibi István, Kovács Norbert - Szűcs Richárd, Dudás István(Jákob Attila 46)  

Gólszerzők: Ziegenheim 3, Szűcs, Kovács N. 

Sárgalap: Budai, Ziegenheim 
Jók: Ziegenheim vezérletével az egész csapat dícsérhető
Értékelés: Ellenfelünk a mérkőzést megelőzően 2 ponttal előttünk állt a tabellán, és az őszi vereségért is volt mit törlesztenünk. Játékban az ellenfél fölé nőttünk. Számtalan gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki amelynek harmadát sikerült is értékesítenünk. Az első félidő fegyelmezett és jó játéka el is döntötte a mérkőzést, ebben az időszakban az ellenfélnek gondot okozott a félpálya átlépése. A második félidő lazábbra sikerült, kár a két bekapott gólért. 

 Izsák Géza 


Bátaszék SE - Tolna VFC 2-3 (0-3) 

2014.05.28. szerda 17.30 óra
 
Összeállítás: Vincze Olivér - Link Zsolt, Budai Zsolt, Jákob Attila, Liszkai József(Nagy Máté a 46), - Ziegenheim Máté(Farkas István a 90), Szente Szabolcs, Csibi István(Király István a 93), Baros András(Dudás István a 84), Kovács Balázs(Kovács Norbert a 83), - Szűcs Richárd(Nemes Ákos a 65).
 
Gólszerzők: Szűcs 2, Ziegenheim
Sárgalap: Jákob
Jók: Küzdeni tudásból az egész csapat jelesre vizsgázott!
Értékelés: Két egyéni hibából kapott góllal szorossá tudtuk tenni magunk számára a mérkőzést, amit teljesen megérdemelten nyertünk meg. Az első félidőben fegyelmezetten és taktikusan játszva megérdemelten szereztünk 3 gólos előnyt, a második félidő elején a korai bekapott gól megzavart minket és felhozta az ellenfelet, de a csapat küzdeni tudása meghozta a győzelmet.
 
Izsák Géza

Tevel SE - Tolna VFC 3-2 (0-1)
 
2014.05.31. szombat 15 óra
 
Tolna: Szabó Dániel - Nagy Máté, Jákob Attila, Csibi István, Liszkai József, - Kovács Norbert, Szente Szabolcs, Vadas Balázs, Farkas István, - Szűcs Richárd, Király István
 
Gólszerzők: Szűcs, Vadas
 
Sárgalap: Liszkai, Szente
Piroslap: Nagy
 
Értékelés: Annak ellenére hogy keretünkből különböző okok  miatt hét játékos hiányzott, ezt a mérkőzést meg kellet volna nyernünk. Örök igazság hogy a helyzeteket be kell lőni és akkor nem kell magyarázkodni. Játékosaim hozzáállása és mérkőzésen nyújtott teljesítménye és fegyelmezetlensége  óriási csalódást okozott számomra. Ezzel a vereséggel elbúcsúzhatunk a dobogóról szóló álmainktól. Méltatlan befejezése ez egy olyan szezonnak amelybe rengeteg munkát és energiát fektettünk. Utolsó mérkőzésünkön a Dunaszentgyörgy ellen szeretnénk győzelemmel zárni a bajnokságot. 

Izsák Géza  


Tolna VFC - Dunaszentgyörgy SE 0-0 

2014.06.07. szombat 15 óra
 
Tolna: Szabó Dániel - Kovács Lénárd, Budai Zsolt, Nemes Ákos(Farkas István 68), Csibi István - Ziegenheim Máté, Szente Szabolcs, Vadas Balázs(Király István 70), Kovács Norbert - Szűcs Richárd, Dudás István
 
Cserék: Farkas István, Király István, Liszkai József
 
Sárgalap: Nemes, Szente
 
Értékelés: Nem sikerült győzelemmel búcsúzni a szezontól, aminek oka a rengeteg kihagyott helyzet!
Játékban az ellenfél fölé kerekedtünk, de a helyzetek kihasználásánál rossz döntéseket hoztunk vagy a kapufa segítette az ellenfelet.
Csapatunk ötödik helyen zárta a bajnokságot.
Köszönöm a Játékosok egész éves munkáját! 
Izsák Géza

  U16 2013/2014

Edző: Pálinkás János 

Tolna VFC U16:  

Szabó József, Kovács Lénárd, Föglein Tamás, Kovács Gergely, Bencze Sándor, Boros Péter, Gödör Milán, Kovács Gábor, Vesztergombi Roland, Varga Viktor, Hostyánszki Adrián, Schweigert Ákos, Felföldi Imre, Vadas Balázs, Kelemen Zsombor, Hámori Balázs, Fazekas Tamás, Takács Balázs 

Mérkőzések:       

Tolna VFC- Dunaföldvár FC  10-2 (6-0) 

Tolna, 2014.04.19 15.00 

Kezdő: (Kovács Gergely, Nagy Máté, Varga Viktor, Gödör Milán, Vadas Balázs 

            Felföldi   Imre, Föglein Tamás, Ziegenheim Máté, Kelemen Zsombor, 

            Bencze Sándor, Vesztergombi Roland) 

Csere: (Kovács Gábor, Hostyánszki Adrián, Fazekas Tamás, Boros Péter, Schweigert  Ákos) 

Gól:     (Ziegenheim Máté 3, Bencze Sándor 2, Vadas Balázs, Föglein Tamás, Kelemen Zsombor, Vesztergombi Roland, Nagy Máté) 

Jók: (Ziegenheim Máté, Vesztergombi Roland) 

Sárga lap: Vadas Balázs 

Mindkét belső középpályásunkat nélkülözve, 75 percig irányítottuk a mérkőzést. Labdabirtoklási fölényünk számottevő volt, sok passzból építettük fel a támadásainkat, végül 10 gólnál álltunk meg. A letámadás, a nagy iram minket is lefárasztott a végére. Sorsdöntő mérkőzést játszhatunk, a pontazonossággal álló,  Dunaszentgyörggyel a hét végén. 

Pálinkás János 


Tolna VFC- Dunaszentgyörgy   0-2 (0-2) 

Tolna, 2014.04.27 17.00 

Kezdő: (Kovács Gergely, Nagy Máté, Szabó József, Gödör Milán, Vadas Balázs, Felföldi Imre, Föglein Tamás, Kovács Lénárd, Budai Zsolt, Bencze Sándor, Vesztergombi Roland) 

Csere: (Kovács Gábor, Kelemen Zsombor,  Boros Péter, Schweigert  Ákos, Varga Viktor) 

Sárga lap: Vesztergombi Roland, Varga Viktor, Felföldi Imre 

Piros lap: Kovács Lénárd 

Nehéz a pályán 12 ember ellen felvenni a versenyt, hát még egy félidőt kettős emberhátrányban játszani. A vereség ellenére játékosaim mindent megtettek, minden dicséretet megérdemelnek, ezen a napon senki és semmi nem akarta, hogy gólt szerezzünk. Jó lett volna, ha a két csapat dönti el a végeredményt.         

Pálinkás János 


Tolna VFC- Fadd  8-0 (2-0) 

Tolna, 2014.05.03 15.00 

Kezdő: (Boros Péter, Szabó József, Varga Viktor, Gödör Milán, Vadas Balázs, Schweigert  Ákos, Föglein Tamás, Budai Zsolt, Kelemen Zsombor, Bencze Sándor, Vesztergombi Roland) 

Csere: (Kovács Gábor, Hostyánszki Adrián, Felföldi  Imre, Kovács Gergely ,) 

Gól: ( Bencze Sándor 2, Vadas Balázs, Föglein Tamás, Vesztergombi Roland, Budai Zsolt 2,   Felföldi Imre) 

Jók: (Vadas Balázs) 

Magabiztosan kézben tartottuk a mérkőzést, az ellenfelünk fegyelmezetten védekezett a második félidő közepéig, a harmadik gólunk megtörte őket és negyed óra alatt sikerült 6 gólt szereznünk. A befejezéseken javítanunk kell, a játékosoknak jobb döntéseket kell hozni a kapu előtt. 

Pálinkás János 


Szedres - Tolna VFC FC  0-12 (0-6) 

Tolna, 2014.04.19 15.00 

Kezdő: Kovács Gergely, Nagy Máté, Varga Viktor, Gödör Milán, Vadas Balázs,Felföldi Imre, Föglein Tamás, Ziegenheim Máté, Budai Zsolt, Bencze Sándor, Vesztergombi Roland) 

Csere: Kovács Gábor, Fazekas Tamás, Schweigert  Ákos Szabó József, Kelemen Zsombor 

Gól: Ziegenheim Máté 4, Bencze Sándor 3, Felföldi Imre 3  Föglein Tamás, Vesztergombi Roland 

Jók: (egész tolnai csapat dicsérhető) 

Sárga lap: Vesztergombi Roland 

Magabiztos, türelmes játékkal, a helyzeteinket könyörtelenül kihasználva megérdemelten nyertünk. Három túlkoros játékosunk nyugalmat adott a csapatnak. Remélem, mind a hármukat folyamatosan tudom szerepeltetni. 

Pálinkás János 


Tolna- Tamási 3-0 

Tolna, 2014.05.18 17.00 

A Tamási csapata nem jelent meg a mérkőzésen. A szövetség nekünk ítélte a három pontot. 

Pálinkás János


Tolna VFC- Kölesd  6-1 (3-0) 

Tolna, 2014.05.28 10.00 

Kezdő: (Boros Péter, Szabó József, Varga Viktor, Hostyánszki Adrián, Vadas Balázs, Felföldi  Imre, Föglein Tamás, Kovács Lénárd, Kelemen Zsombor, Bencze Sándor, Vesztergombi Roland) 

Csere: (Kovács Gábor, Gödör Milán, Schweigert Ákos) 

Gól: (Kovács Lénárd 2, Felföldi Imre 2, Kelemen Zsombor, öngól) 

Jók: (Felföldi Imre, Föglein Tamás) 

Sárga lap: Boros Péter 

Egy napon rendeztük a serdülő és az ifjúsági mérkőzést, ezért a nálunk túlkorosként szereplő játékosok nem léptek pályára. Kézben tartottuk a meccset, félidőnként 5-5 percet leszámítva összeállt a védekezésünk. A helyzetkihasználásunkon lenne még mit javítanunk, de az ifjak önmagukon túl lépve, érett és türelmes játékot mutattak be. A csoportunkból másodikként lépünk tovább, a bronzéremért játszunk a rájátszásban, az ellenfelünk a Bátaszék vagy a Bonyhád csapata lehet. 

Pálinkás János 


 Bronzmérkőzés 

Megyei u16-os bajnokságban két csoportba sorsolták a nevező csapatokat, a csoportok győztesei játszottak a bajnoki címért, mi az északi csoport második helyén végeztünk így nekünk a bronzérem megszerzése maradt a célunk. 

Két mérkőzést játszottunk a déli csoportból továbbjutó Bonyhád csapatával. Ellenfelünk előnyös helyzetben volt, hiszen játékosaik közül többen az nbll-es utánpótlásbajnokság dél-nyugati csoportjában több, magasabb színvonalú mérkőzést játszottak az idény során. Itt kiemelném a Bonyhádi vezetők sportszerűségét, hiszen azoknak a játékosoknak adták meg a lehetőséget akik kihacolták a csoportból való továbbjutást. 

Mindkét mérkőzésen a hazai pálya közhelyes fogalma tökéletesen érvényesült. Az első mérkőzést hazai pályán játszottuk, három gólos győzelmünk mellett, a csapat játéka és küzdeni tudása dícséretes és példaértékű volt. Több játékos is kimagasló teljesítményt nyújtott, győzniakarásuk pedig futótűzként terjedt a csapattársaik között. Széleken rendre az ellenfél védővonala mögé kerültünk, a középreadott labdákból pedig lehetőségekig, gólhelyzetekig, gólokig jutottunk. 

Igaz a szerencse is kellett, hogy kapott gól nélkül álljunk a mérkőzés végén, de ezen a napon minden szellő felénk lengedezett. 

 2014.06.03 kedd 18.00 

Tolna VFC - Bonyhád VLC 3-0 (1-0) 

Kezdő:Boros Péter, Vesztergombi Roland, Nagy Máté, Budai Zsolt, Varga Viktor, Ziegenheim Máté, Kovács Lénárd, Vadas Balázs, Föglein Tamás, Felföldi Imre, Bencze Sándor 

Csere:Szabó József, Kovács Gábor, Schweigert Ákos, Gödör Milán, Hostyánszki Adrián, Kelemen Zsombor 

Gól: Ziegenheim Máté, Kelemen Zsombor, Bencze Sándor 

A játék képe óriásit változott a néhány nap múlva lejátszott visszavágón! 

Más felfogással léptünk pályára, jelszavunk -nem kaphatunk gólt. Annyira őriztük a 0-0ás eredményt, annyira mélyen védekeztük, hogy az ellenfél térfelén akciót csak el-elvétve alakítottunk ki. Kevés helyzetünk ellenére egy oldalról bedott labda után a támadónk a bonyádi kapufára fejelte a labdát, onnan pedig a gólvonal mögé pattant a labda. Akkor még nem sejtettük ennek mekkora jelentősége lesz. 

A második félidőre a Bonyhádnak maradtak még túlkoros játékosai, akik a becserélésüket követően új lendületet adtak csapatuknak a végletekig leharcolt védőinkkel szemben. Szinte a semmiből következett három kapott gól és két piros lap az ellenfélnél. A gólok előtt egyéni hibákat követtünk el, sajnos a fáradtság, a koncentráció hiány hibákra késztetett,de erre ma már csak én emlékszem.

2014.06.06 péntek 18.00   

Bonyhád VLC - Tolna V.F.C.  3-1 (0-1) 

Kezdő: Boros Péter, Vesztergombi Roland, Nagy Máté, Budai Zsolt, Varga Viktor,, Kelemen Zsombor, Kovács Lénárd, Vadas Balázs, Föglein Tamás, Felföldi Imre, Bencze Sándor 

Csere: Kovács Gábor, Schweigert Ákos, Gödör Milán, Hostyánszki Adrián                                             

Gól: Felföldi Imre 

 A mérkőzés eredménye 3-1-es vereség, de összesítésben 4-3 arányban nyertünk, így a bronzérmet a mi nyakunkba akasztották! Kacsintás

Összeszégében az egész évünket tekintve büszke lehet a teljesítményünkre az egyesületünk! 

A csapat nevében megköszönjük az Tolna V.F.C vezetőinek, tagjainak, a szülőknek és külön Link Zoltánnak a csapatunk orvosának és mindenesének a támogatást és  segítséget! 

 Nélkületek ez nem sikerülhetett volna!Vigyor

Pálinkás János


  U13 2013/2014

Edző: Fekete József, Mácsik Attila 

Tolna VFC U13:  

Zimmermann Dávid, Pilisi Zsolt, Gulyás Gábor, Pata Róbert, Mészáros Márk, Puskás János, Takács Attila, Jákob Bálint, Hornok Norbert, Farkas Kevin, Major Zoltán, Horváth György,Takács Balázs, Fazekas Tamás, Novák Attila 


Megyei döntő – futsal (U13)

 Két csapattal indultunk a futsal bajnokságban

 Tolna VFC I.:  Pilisi Zsolt, Gulyás Gábor, Jákob Bálint, Pata Róbert, Takács Attila,

Mészáros Márk, Puskás János, Hornok Norbert

 Tolna VFC II.: Zimmermann Dávid, Major Zoltán, Horváth György, Novák Attila,

 Fazekas Tamás, Takács Balázs, Farkas Kevin

Tolna VFC I. csapata még az utolsó fordulóban is esélyes volt a tovább jutásra, de nem sikerült nekik - a fiúk nem jó napot fogtak ki.

 Másik csapatunk a Tolna VFC II. viszont csoport elsőként jutott a megyei döntőbe.

Tabella:

 Tolna U13 I.

 1. Tolna VFC II.
 2. Tolna- Mözs FSE
 3. Tolna VFC I.
 4. Decs KSE

 Tolna U 13 II.

 1. Bonyhád VLC
 2. Tolna- Mözs FSE Nagymányok
 3. Majos SE
 4. Bonyhád-Börzsöny SE

Megyei döntő

A csoportokból az első két helyezett jutott tovább és keresztjátékkal indult a döntő.

Keresztjáték:

Tolna-Mözs FSE Nagymányok – Tolna Mözs FSE  (4:3)

Tolna VFC II. – Bonyhád VLC (3:2)

Kisdöntő – harmadik helyért

Tolna Mözs FSE - Bonyhád VLC (0:2)

Döntő – első helyért

Tolna VFC II. - Tolna-Mözs FSE Nagymányok (2:1)

Megyei döntő végeredménye:

 1. Tolna VFC II.
 2. Tolna-Mözs FSE Nagymányok
 3. Bonyhád VLC
 4. Tolna Mözs FSE

Edzői összefoglaló, értékelés:

 Két jó mérkőzést játszottunk, nagy küzdelemben megnyertük a megyei döntőt és mi képviselhetjük Tolna-megyét az országos döntőben.

Remélem hasonló sikerekkel térünk haza!

GRATULÁLOK SRÁCOK!


 U-13 Bozsik- program 3. forduló

 (2014.04.12) szombat, Szekszárd 

Mérkőzések:
Tolna - Garay 3 -0

Fürgenyuszi - Tolna 0 - 1

Kakasd- Tolna 0-5

Kisdorog - Tolna  1-1 büntetőkkel: 3-3  Sorsolással a Kisdorog jutott a döntőbe

3. helyért :Bátaszék - Tolna 1-0

LEGJOBB Tolnai: Pata Róbert

LEGJOBB KAPUS: Zimmermann Dávid

GÓLKIRÁLY: Pata Róbert  4 

Bozsik program során először fordult elő , hogy nem kerültünk döntőbe. Kisdorog ellen büntetőt hibáztunk. Kakasdnak egy góllal többet kellet volna rúgni és akkor nem kellet volna a sorsolás!!! Egész tornán rossz felfogásban fociztunk, csak a kaput meg a legelső játékost láttuk. Siettettük a támadásokat ami rengetek technikai hibát okozott, néha pedig nagyon kényelmesen játszottunk. Legnagyobb baj viszont, hogy csak 8 fővel utaztunk el.
Csapat: Zimmermann D. Takács B. Hornok N. Pata R. Major Z. Horváth GY. Puskás J. Fazekas T.

 U11 2013/2014

EdzőFekete József

Tolna VFC U11:

Paksi Dániel, Keszthelyi György, Hekfusz László, Cselenkó Máté, Miklósa Gábor, Novák Gergő Zoltán, Pintér Támás Kristóf, Virág Adrián, Horváth András József

Tolna VFC U10: 

Schrenk Ákos, Kovács Dániel, Prantner Máté, Ábráhám Gábor, Vadas Bálint, Gulyás Péter, Takács Ferenc Máté


A VIII. Tolna Futsal Napok (U11)

12 csapat - 4 csoportban (A,B,C,D)

A csoport: Tolna II., Monor SE, Nagymányok

B csoport: Tolna I., Tolle UFC Szekszárd, Tamási FC

C csoport: Gyönygyös SE, Fadd, Kispest I.

D csoport: TMFSE, Kispest II., Dombóvár

 A csoport eredményei:

 Tolna II. - Monor                         4-1 (Paksi D. 3, Cselenkó M. 1.)

Tolna II. - Nagymányok              6-1 (Paksi D. 3, Keszthelyi Gy. 1, Prantner M. 2)

Csoport elsőként jutottunk tovább!

 B csoport eredményei:

 Tolna I. - Tolle UFC Szekszárd     1-2 (Pintér T. 1)

Tolna I. - Tamási                            3-2 (Pintér T. 2, Kovács D. 1)

Csoport másodikként jutottunk tovább!

A1 - B1

Tolna II. -  Tolle UFC Szekszárd     8-2 (Paksi D. 5, Prantner M. 1, Keszthelyi Gy. 1, Cselenkó M. 1)

Tolna II. döntőbe jutott ezzel az eredménnyel!

B2 - A2

Tolna I. - Monor SE 4-4 ( 6m-esek 2-3) (Pintér T. 2, Ábrahám G. 1, Kovács D. 1)

Tolna I. a 7. helyért játszhatott!

7. helyért való küzdelem:

Tolna I. - Kispest I.                       2-3 (Pintér T. 1, Ábrahám G. 1)

Döntőben

Tolna II. - Gyöngyös SE              1-2 (Prantner M. 1)

Ezzel az eredménnyel a 12 csapatból a 2. helyet hoztuk el!

A végeredmény:

 I.                 Gyöngyös SE

II.                Tolna II.

III.               Kispest II.

IV.              Tolle UFC Szekszárd    

V.               TMFSE

VI.              Monor SE

VII.             Kispest I.

VIII.           Tolna I.

IX.              Nagymányok

X.               Dombóvár

XI.              Tamási

XII.             Fadd

A gólkirályi cím:            Paksi Dániel (11)

Csapatok:

Tolna I. : Hekfusz László, Kovács Dániel, Virág Adrián, Horváth András, Ábrahám Gábor, Pintér Tamás

Tolna II. : Schrenk Ákos, Keszthelyi György (Thupek), Novák Gergő, Gulyás Péter (Pite), Cselenkó Máté (Petenkó), Paksi Dániel (Pakesz), Prantner Máté (Szotyi)

Edzői összefoglaló, értékelés:

 Álmosan és nyűgösen kezdődött a reggelünk, így az első meccsen kaptunk máris kezdésnek egy gólt – kiemelném, hogy még nem volt olyan mérkőzésünk ahol, kapott gól után feltudtunk volna állni – ez ma megtörtént!

Ezen a napon megmutatták a fiúk, hogy az U10 és az U11-es korosztály, hogy is tud szépen, okosan, technikásan, fegyelmezetten együtt játszani. Eddigi mérkőzéseinken a legnagyobb problémát a két csapat, közös nem elfogadása jelentette, így az eredmények sem úgy jöttek.

Most a fiúk szívvel lélekkel hajtottak a közös jó eredményért, ami meg is hozta a sikert!

GRATULÁLOK SRÁCOK – most már egy csapat vagyunk!!!


 Megyei döntő – futsal (U11)

Két csapattal indultunk a futsal bajnokságban

Tolna VFC I.:  Pintér Tamás, Hekfusz László, Novák Gergő, Keszthelyi György, Cselenkó Máté, Paksi Dániel, Virág Adrián, Miklósa Gábor

Tolna VFC II.: Schrenk Ákos, Kovács Dániel, Gulyás Péter, Prantner Máté, Horváth András, Ábrahám Gábor, Vadas Bálint

 Ebben a korosztályban a két évfolyamot külön választottuk, Tolna VFC II. csapata  a 2004. évi születésű fiúk voltak, akiknél ez a bajnokság tanuló időnek számított – ők csoport harmadikként végeztek így lemaradva a döntő lehetőségéről, de jövőre bizonyíthatnak a fiúk.

Másik csapatunk a Tolna VFC I. csapata a 2003. évi születésű fiúk, akik viszont csoport másodikként jutott a megyei döntőbe.

Tabella:

Tolna U11 I.

 1. Tolna- Mözs FSE
 2. Tolna VFC I.
 3. Tolna VFC II
 4. Őcsény SK
 5. Tolna- Mözs FSE - lány

 Tolna U 11 II.

 1. Bonyhád VLC
 2. Bonyhád-Börzsöny SE
 3. Tolna- Mözs FSE Nagymányok
 4. Majos SE
 5. Tolna- Mözs FSE Nagymányok - lány

Megyei döntő

 A csoportokból az első két helyezett jutott tovább és keresztjátékkal indult a döntő.

Keresztjáték:

Tolna VFC I – Bonyhád VLC(6:8)

Tolna- Mözs FSE – Bonyhád-Börzsöny SE (6:2)

Kisdöntő – harmadik helyért

Tolna VFC I - Bonyhád-Börzsöny SE (6:2)

Döntő – első helyért

Tolna- Mözs FSE - Bonyhád VLC (4:1)

Megyei döntő végeredménye:

 1. Tolna Mözs FSE
 2. Bonyhád VLC
 3. 3.      Tolna VFC I.
 4. Bonyhád – Börzsöny SE

Edzői összefoglaló, értékelés:

Nagyon jól kezdtük a megyei döntőt a Bonyhád csapatával, 6-4-es vezetés után három perccel a meccs vége előtt  azt hittük, hogy megnyertük a mérkőzést és a hibáinkból az ellenfél megfordította  a meccset, így a harmadik helyért játszottunk a tornán.

A Bonyhád-Börzsöny csapatával mérkőztünk meg, amit ragyogó játékkal meg is nyertünk. Sajnálom az első meccset, mert a fiúk egy kis koncentrációval a döntő meccset is játszhatták volna! 


 Regionalis Ősz / U11 Kelet

I. forduló       

Tolna A- Mohács B 8-3 (Paksi 4, Cselenkó 3,  Pintér  ill. Széth, Schreiber,  Könyvásó)

II. forduló      

Kalocsa B- Tolna A

III. forduló    

Tolna A- Bajai LSE A    0-14 (Ribár M 4, Varga B 4 , Bányai D 2, Hornyák D 2 , Bognár B, Gregus B)

 IV.forduló      

Kiskőrösi Petőfi- Tolna A  13-2 (Györgye Márk 3, Nagy P. Bendegúz  2, Barkóczi Bernadett , Szabó Szabolcs  2, Geiger Milán  2, Tóth Ákos , Rohoska Marcell 2 ill Paksi Dániel, öngól)

V. forduló      

Tolna A- Bajai LSE B  1-9 (Horváth ill. Goretich 6, Kovács Balázs, Szécsi,Berta)

VI.forduló      

Kalocsa A- Tolna A

VII. forduló   

Tolna A- Paksi SE  3-14 (Paksi 2, Cselenkó ill. Debreceni 4, Vas 4, Heiszler 2, Kozma, Jantner, Vén, Osztermájer)

IX. forduló     

Paksi Atom- Tolna A


 Regionális bajnokság tavasz (U11)

 Tudni kell erről a bajnokságról, hogy csapatunk a felsőházba került az őszi fordulók után, ami nagy kihívást jelent számunkra, hiszen mi vagyunk az egyedüli csapat, ahol mindkét korosztály képviselteti magát (2003 – 2004. évi születésű fiúk).

Minden felsőházi csapat 2003. évi születésű játékosokból áll össze.

Csapatunk a vegyes összeállítás következtében, a fiatalabb korosztály az egy évvel idősebbekhez viszonyított erő hiánya, az idősebb korosztály kitartásának a hiánya nehezíti a feladatunkat.

Feladatunk a csapat tisztességes helytállása és a fejlődés lehetőségének a kihasználása.

Eredményeink:

1. forduló: 2014. április 3.

Szekszárd UFC – Tolna VFC 19 -0

Erről a mérkőzésről csak annyit, hogy sok minden közrejátszott a fenti eredmény létrejöttéhez – mind az időpont, mind a meccs közbeni események, mind a fent említett hiányosságok, mind az egyéni hibák sorozatossága, hiszen ezen csapatot vertük meg teremben, 8-2-re három héttel a meccs előtt.

2.forduló: 2014. április 10.

ASE – Tolna VFC 9-5 

Sajnos 3-0-as hátrányból kellett felállnunk, ami úgy gondolom sikerült is azután megint az ellenfél szerzett nagyobb előnyt.Mindezek ellenére gratulálok a csapatomnak, mert itt megmutatkozott a küzdeni akarás és a kitartás.

Jók:Novák Gergő,Keszthelyi György,Paksi Dániel és Prantner Máté

3.forduló: 2014. április 19.

Baja - Tolna VFC 12-2

Jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet alakítottunk ki, amit rendre ki is hagytunk. A másik csapat viszont az összes helyzetét kihasználta így megérdemelten győzött.                         
Jók: Cselenkó Máté
 
4. forduló: 2014. május 3.
 
PSE - Tolna VFC 8-4
 
Nagyon jó mérkőzést játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki abból négy gólt tudtunk rúgni, ami dicsérhető egy NBI-es klub utánpótlás csapatával szemben.Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytállásért.

Jók:Paksi Dániel, Prantner Máté, Cselenkó Máté

5. forduló: 2014.május 8.

Dombóvár - Tolna VFC 8-0

Ez volt az a meccs ahol, ha reggelig játszottunk volna, akkor sem rúgtunk volna gólt, a mai nap folyamán semmi nem sikerült a csapatomnak. Gratulálunk a dombóvári csapatnak az első győzelméhez.
 
Jók:Gulyás Péter
 
6. forduló:
 
Tolna VFC - PMFC
Többszöri időpont egyeztetést követően elmaradt a mérkőzés.
 
7. forduló:  2014.május 27.
 
Kaposvár - Tolna VFC
 

Harmadik helyezés U10 – edző nélkül - Dunaföldvár (2014.05.11.)

Elmentünk egy kupamérkőzésre vasárnap, cserénk nem volt és az edzőnk sem tudott velünk jönni. A gyerekeknek  nagyon fontos volt ez a torna, hiszen egész évben náluk idősebekkel játszanak nyújtott pályán, ami nekik amúgy is egy új dolog,így egyedül mentünk.

a mérkőzősekről:

 

 • Tolna  - Sárszentmiklós 0-0

  álmos mérkőzés volt, sajnos döntetlennel zárult és nyerhető lett volna

 • Tolna – Solt 5:0

  végre felébredtünk és csodálatos játékkal, sok helyzet kialakítással meg is lett az eredmény

 • Tolna – Holle UFC 1-0

  nyögvenyelős meccs volt, a gól után mintha megnyertük volna a meccset – szerencsénkre sikerült

 • Tolna – Szekszárd UFC 0-1

  hát… egy szerencsétlen szögletgólt kaptunk, ami után a két teljes sorral érkező Szekszárddal szemben alul maradtunk, jó-pár helyzetünk volt, amit sajnos nem tudtunk érvényesíteni – sajnálom pedig, ha ezt a meccset hoztuk volna a tornagyőzelem is meglett volna,

  így a harmadik helyen végeztünk egyetlen egy gólt kapva az egész nap folyamán, mely köszönhető az egész csapat összetartásának.

  Sok tanulság volt ezen a napon, igazán senkit nem emelnék ki a sorból, mert mindenki megtette és hozzá tette a hozzátennivalóját.

  Emberfogás, letámadás, sok paszzos játék, pontos passzok, jó indítások, együtt mozgások jellemezték a játékot - na meg az álmosság!

  Kevesen vagyunk, de egy nagyon jó csapat jött össze és ha megtanulunk még jobban bízni egymásban, még többet erősítjük a gyengeségeinket, jövőre egy nagyon sikeres csapat tagjai lehetünk!!!

  Csapat tagjai: Schrenk Ákos, Ábrahám Gábor, Gulyás Péter, Kovács Dániel, Horváth András, Vadas Bálint, Prantner Máté

 

           Végeredmény:

 

  1. Sárszentmikós       10 pont

  2. Szekszárd UFC    9 pont

  3. Tolna VFC           7 pont

  4. Solt                       1 p

  5. Holle UFC           1 p

    Egy szülő összeállítása 


 U9 2013/2014

Edző: Mácsik Attila(Lujó)

Tolna VFC U9:

Sági Balázs, Lépő Kristóf, Kugler Kristóf, Mácsik Márk, Perger Zsolt, Wolf Péter, Kerner Ákos, Beck Szabolcs, Müller Milán, Tallós Ticián, Radnai Zoltán

Tolna VFC U8:

Babos Bence, Szabó Gergő, Pata Balázs, , Hekfusz Dominik, Hekfusz Róbert, Debreceni Áron, Molnár Kristóf, Marcsa Dominik, Neszter Milán 


PAMACS kupa Teremlabdarúgó Torna - 2005.01.01 után születettek részére

Versenykiírás

A torna ideje: 2014.01.09(Vasárnap)

A torna célja: Játéklehetőség biztosítása, sportkapcsolatok ápolása

A torna Helye: Kozármisleny Sportcsarnok

Résztvevő Csapatok: Kozármisleny Gold Sport, BLSE, PMFC Hypo Limac, Banja Luka, Komló, Tolna, Mohács

A tornán való részvétel: egyesületi igazolás, diákigazolvány, útlevél

A torna lebonyolítása: A tornán résztvevő csapatokat két négyes csoportba sorsoljuk, a csoporthelyezések alapján játszanak tovább a csapatok. Minden csapat minimum 4x20 percet játszik.

Sorsolás:

A csoport: Gold Sport, Bajna Luka, Tolna, Komló

B csoport: PMFC, HYPO Limac, Mohács, BLSE

 Eredmények:    

Gold Sport - Komló 6-0

PMFC - Mohács 1-1

HYPO Limac - BLSE 5-2

Komló - Tolna 0-1 (Kugler Kristóf 1959 perc)

Mohács - BLSE 1-3

Banja Luka - Gold Sport 1-1

HYPO Limac - PMFC 1-6

Banja Luka - Tolna 2-0

BLSE - PMFC 2-8

Komló - Banja Luka 1-4

HYPO Limac - Mohács 6-1

Gold Sport - Tolna 4-0

7-8 helyért: Komló - Mohács 1-0

5-6 helyért: Tolna - BLSE 3-0 (Kerner Ákos, Wolf Péter, Kugler Kristóf)

Elődöntő: Gold Sport -HYPO Limac 8-2

               Bajna Luka - PMFC 0-3

3-4 helyért: Bajna Luka - HYPO Limac 2-4

Döntő: Gold Sport - PMFC 6-1

Edzői Értékelés:

Rangos és színvonalas nemzetközi tornán két győzelemmel és két vereséggel jól, taktikusan fociztunk. Sajnos a tornán tíz gól bennünk maradt, ami a harmadik helyhez vagy akár a torna győzelemhez hiányzott. Ellenfeleink heti négy-öt edzéssel készülnek, de tehetségeink nagyon jól álták a sarat .Egyéni hibákból és edzetlenség miatt nem sikerült meglepetést okozni. A "közönség kedvenc" titulust újra elnyertük a stílusos és szórakoztató játékunkkal. Összegezve sikeresnek mondható a torna, gratulálok a srácoknak! . 


FARSANG kupa 2014

2014. 02. 16. Vasárnap Pakson az ASE csarnokban szerepelt a csapatunk.

Minden meccset megnyerve, a kupagyőzelem mellett a gólkirályi címet is megszereztük Kugler Kristóf személyében. A csapat legjobbja Mácsik Márk lett.

Résztvevő játékosok: (2005.január.1 után születettek)

 • U9: Sági Balázs, Lépő Kristóf, Kugler Kristóf, Perger Zsolt, Mácsik Márk
 • U8: Pata Balázs, Hekfusz Dominik, Babos Bence, Szabó Gergő

Eredmények: 

 • ASE - Tolna 0-3 (Lépő  2, Hekfusz)
 • PSE - Bonyhád 0-0
 • Tolna - Baja 4-2 (Kugler 3, Mácsik)
 • ASE - Bonyhád 3-2
 • Baja - PSE 0-1
 • Bonyhád - Tolna 0-2 (Mácsik, Lépő)
 • ASE - Baja 0-5
 • Tolna - PSE 3-1 (Kugler 2, Mácsik )
 • Bonyhád - Baja 1-1 
 • ASE - PSE 0-6  

Edzői értékelés: U8-as és egy U9-es sorral álltunk ki a tornán. Játékosok nagy becsvággyal és nagy kedvvel játszottak. Technikai tudásunknak megfelelően a csapat munkánk jól működött. A tornát 100%-osan fejeztük be! Gratulálok a srácoknak.


II. Nagy Jocó Emléktorna                       

 


U8 Végeredmény:

 1. Baja                15 pont
 2. Tolna "A"        10 pont
 3. Kozármisleny    9 pont
 4. ASE                   7 pont
 5. Dunaföldvár      3 pont
 6. Tolna "B"          0 pont

Gólkirály: Babos Bence 12 gól (Tolna "A")

Legjobb játékos: Pohankovics Keve (Baja)

Legjobb kapus: Nagy Dániel (ASE)

Mérkőzések:

 • Tolna "A" - Dunaföldvár        5:0
 • ASE - Tolna "B"                    6:0
 • Kozármisleny -Baja               0:5
 • Tolna "A" - ASE                   4:4
 • Baja - Tolna"B"                     8:1
 • Dunaföldvár - Kozármisleny  0:4
 • Tolna "A" - Baja                    0:3
 • Kozármisleny - Tolna "B"      6:1
 • Dunaföldvár - ASE                2:4
 • Tolna "A" - Tolna "B"            8:1
 • ASE - Kozármisleny              1:3
 • Dunaföldvár - Baja                 0:3
 • Tolna "A" - Kozármisleny      3:1
 • Dunaföldvár - Tolna "B"        2:0
 • Baja - ASE                            3:1

 


 U9 Végeredmény:

 1. Kozármisleny      15 pont
 2. Tolna "A"            12 pont
 3. Baja                      7 pont
 4. Dunaföldvár          6 pont
 5. Dunaszentgyörgy  3 pont
 6. Tolna "B"              1 pont

Gólkirály: Csökör Dániel 12 gól (Kozármisleny)

Legjobb játékos: Lépő Kristóf (Tolna "A")

Legjobb kapus: Sztruhák Mihály (Baja)

 Mérkőzések:

 • Tolna "A" - Tolna "B"                     6:0
 • Dunaszentgyörgy - Dunaföldvár     0:5
 • Baja - Kozármisleny                       1:4
 • Tolna "A" - Dunaszentgyörgy         4:0
 • Dunaföldvár - Kozármisleny           1:5
 • Tolna "B"   - Baja                           1:1
 • Tolna "A" - Kozármisleny               0:3
 • Dunaföldvár - Baja                          0:6
 • Tolna "B" - Dunaszentgyörgy         1:3
 • Tolna "A" - Dunaföldvár                 5:1
 • Dunaszentgyörgy - Baja                 0:6
 • Tolna "B" - Kozármisleny              1:11
 • Tolna "A" - Baja                            2:0
 • Tolna "B" - Dunaföldvár                0:3
 • Dunaszentgyörgy - Kozármisleny  0:7

 

 


  Dunaföldvár 3.Szilágyi Optika Kupa 

 
(2014.05.11.vasárnap)
 
U9: Első helyezés
Sikerült a tavalyi kupa győzelmünket újra megvédenünk, igaz most 2005 U9-es csapattal.
Csapat: Sági Balázs, Kugler Kristóf, Mácsik Márk, Lépő Kristóf, Perger Zsolt, Wolf Péter, Babos Bence, Kerner Ákos 
Tolna - Baracs  1 - 1   
gól : Lépő
Sárszentlőrinc - Tolna  0 - 10 
gól : Wolf 3, Mácsik 3,   Kugler 2, Lépő 1,  Babos 1
Dunaföldvár - Tolna  0  -  1 
gól :  Máscik 1
Solt - Tolna  0  -  4 
gól :  Mácsik 3, Kugler 1
 
U11: Harmadik hely
Legjobb kapus Schrenk Ákos lett.
Csapat: Schrenk Ákos, Prantner Máté, Gulyás Péter, Kovács Dániel, Vadas Bálint, Ábráhám Gábor, Horváth András

Regionális Ősz U9

Tolna VFC A:

Sági Balázs, Lépő Kristóf, Kugler Kristóf, Mácsik Márk, Perger Zsolt, Wolf Péter, Kerner Ákos, Babos Bence, Szabó Gergő

Tolna VFC B:

Pata Balázs, , Hekfusz Dominik, Hekfusz Róbert, Debreceni Áron, Molnár Kristóf, Müller Milán, Beck Szabolcs, 

I. forduló        

Tolna A- Tolna B 20-4 (Lépő 7,Kugler 5, Mácsik 2, Takács2, Wolf 2, Beck, Kerner  ill. Molnár2, Straubinger, Pata)

III. forduló    

Tolna A - Bajai LSE A  2-10 (Lépő 2 ill. Orbán K. 3, Ádám B 3, Viszmeg Z 3, Inotai Cs)

Paksi Atom- Tolna B  8-6 (Berek 6, Ledneczki, Nagy Dániel, ill. Müller 2,Szabó 2, Pata 2) 

IV.forduló    

Kiskőrösi Petőfi- Tolna A  3-13 (Téglás Hunor 2, Patai Brájen ill. Kugler Kristóf  3, Mácsik Márk 3, Wolf Péter   4, Kerner Ákos  2, Perger Zsolt) 

Paksi SE- Tolna B  10-1 (Lojek L. (2), Binder Zs. (2), Barta D., Ádám D., Siklósi B., Kern B., Szívós T., Horváth M. ill.  Müller M.) 

V. forduló       

Tolna A- Bajai LSE B  11-1 (Lépő 3,Kugler 3, Mácsik 2, Perger 2, Wolf ill. Polonkovics) 

VI.forduló       

Bajai LSE A- Tolna B 24-0 

Kalocsa A- Tolna A 9-3 (Mácsik Márk, Lépő Kristóf, Wolf Péter) 

VII. forduló   

Tolna B -Kiskőrösi Petőfi 4-2 (Müller Milán 2, Babos Bence 2) 

Tolna A- Paksi SE  4-10 (Kugler 2, Kerner 2 ill. Ádám 3,Komlósi 2, Lojek 2, Binder, Siklósi, Volf) 

VIII. forduló   

Bajai LSE B- Tolna B   

IX. forduló      

Paksi Atom- Tolna A 5-14 (Mácsik Márk 5, Wolf Péter 2, Perger Zsolt 2, Kerner Ákos 2, Kugler Kristóf 2, Babos Bence 1) 

Tolna B- Kalocsa A 1-14 (Pata Balázs)


 Tavaszi forduló

Megkezdődött az U9-es regionális bajnokság tavaszi fordulója. Két csapatunkra további küzdelmes meccsek várnak.
A "Tolna A" csapatunk az őszi jó formát remélhetőleg megőrízve, a felsőházban folytatja tovább.
Másik csapatunk a "Tolna B" az alsóházban küzd az ellenfelekkel. Ők többségében U8-as játékosok, jövőre kell majd a felsőházba jutást kiharcolniuk.

Tolna B

1. forduló: (2014.03.29)
Tolna B - Bonyhád  5 - 8     
gól: Pata B. 2,  Hekfusz D. 2, Varga S. 1
Kapusok: Hekfusz R,  Tallós T, Debreceni Á,
Védők:  Szabó G, Radnai Z, Aradi L ,Kosaras Á
Támadók: Hekfusz D, Varga S, Pata B, Molnár K, Müller M, .....Babos B (mindkét csapatban pályára lép majd)
Edzői értékelés: Regionális bajnokság első fordulójában kicsit álmosan kezdtünk. Első 15 percben 1-3 volt az eredmény. Utána a cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, voltak helyzetek. A negyedik 15 percben már nagyon sok helyzetünk volt, sajnos nem sikerült megfordítani az eredményt!!!!!
Nagy öröm számomra, hogy a három kapus és a sok csere ellenére is végig egyenragú ellenfelei voltunk a vendég csapatnak és az utolsó negyedben jobban is fociztuk!!!
 
2. forduló: (2014.04.05)
Kalocsa B -Tolna B  6 - 3
gól: Hekfusz D. 1, Babos B. 1 ,Müller M. 1,
Edzői értékelés: Múlt héten bátran jól, most viszont a párharcokat elveszítve, izgulva és félénken játszottunk a mérkőzés folyamán! Amikor játszottunk, cseleztünk és a szélességi átadások után a széleken kapura törtünk, azonnal helyzetbe kerültünk! Sok helyzetünk volt, az eredmény 3-6 is lehetett volna. Edzéseken továbbra is gyakoroljuk az egyéni képzést, létszám fölényes játékokat és a jövőben sikerülni fog a kapu előtt a helyes döntés meghozatala.
 
3. forduló(2014.04.10)
Tolna B - Mohács   5   -  7  
gól: Babos B.  4.  Hekfusz D. 1
Csapat: Hekfusz R, Aradi, Szabó, Molnár, Babos, Kosaras, Hekfusz D, Varga, Müller
Edzői értékelés: Nem született meg a győzelmünk,de nagyon közel álltunk hozzá. A harmadik negyedet 4-3 mal zártuk, de a végén két hibánk és a sok kimaradt helyzet miatt vereséget szenvedtünk. Ellenfelünk csapetát 2005-ös korosztályú játékosok alkották, akik fizikálisan erősebbek voltak nálunk, de mégis egyenrangú partnerrei voltunk a Mohácsnak. Nagy öröm számomra a csapatnál, hogy már alakzatot megtartva végig játsszák a mérkőzést, valaki akár több poszton is. Gratulálok a csapatnak és építkezünk tovább, mert van mire!!!!!
 
3. forduló: (2014.04.26)  
Tolna B - Baja B     7  -  8    
gól: Hekfusz D 4, Babos 1, Varga 1, Szabó 1
Csapat: 1.sor: Hekfusz R.Hekfusz D. Babos B, Varga S, Szabó G,
             2.sor: Debreceni Á, Radnai Z, Molnár K, Aradi L, Beck SZ,      
             Beteg: Kosaras Á, Pata B, Tallós T igazoltan táv.
Edzői értékelés: A Bajai csapat az egyik legerősebb az alsóházban, de ez a mérkőzésen csak a második sor ellen domborodott ki. Az első sor remek támadó játékot produkált. A védekezést még az U8-as korosztálynál nagyon szabályozni vétek lenne, az a játéköröm terhére menne. Az utánpótlás edzők ilyen mérkőzések után mondják: "Az eredmény nem számít." Sok olyan dolgot láttam a mérkőzésen amit sokat gyakoroltunk, átbeszéltünk és talán megmarad a gyerekekben és tudunk tovább lépni, erősíteni a csapatot. Nekem nagyon tetszettek U8 focistáink, látszik a fejlődés .
 
4.forduló: (2014.05.17)
Szekszárd UFC B  - Tolna B  10 - 3
gól: Hekfusz  Dominik 3
Csapat: Hekfusz R, Hekfusz D, Beck SZ, Molnár K, Kosaras Á, Varga S, Aradi L, Szabó G 
Edzői értékelés: Szekszárd agresszívan néha keményen játszott, egy-két játékosom nem tudta felvenni a kesztyűt. A mérkőzés kevés szakaszában tudtunk egyenlő partner lenni, igaz akkor helyzeteket dolgoztunk ki és gólokat sikerült rúgnunk. A B csapatunkban még mindig nagy a különbség az egyes játékosok között, ezért a játékkészség, a tudatos csapatjáték és az egyéni fejlődés lassú, sok esetben hiányos. Természetesen a regionális bajnokságban nagyon kidomborodnak a hiányosságok, de lassan vége a bajnokságnak és látok játékosokat, akik félnek a labdától, 10 méterre se tudják tudatosan és egészségesen elrúgni a labdát! Sok munka vár még ránk !
 
5.forduló: (2014.05.22)
Paksi Atom - Tolna B    4  - 15
gól: Babos 5, Mácsik 5, Perger 1,Debreceni 1 ,Varga 1,Müller 2
Csapat: Debreceni, Szabó, Varga, Müller, Babos, Radnai, és "A" csapatból Mácsik és Perger utazott Paksra, hogy bővebb legyen a keret.
Edzői értékelés: Már hosszú a bajnokság és sűrű a program, sok a hiányzás, ráadásul betegségek és sérülések nehezítik a bajnokság befejezését. Nagyon meleg volt, jó pályán és szép környezetben, gyors gólokkal igazi öröm focit rendeztünk. A gyerekek örültek egymás góljainak, segítették egymást. Szép gólokat rúgtak a gyenge napot kifogó Atomnak .
Betegeknek minél gyorsabb gyógyulást, a szülőknek kitartás, már csak egy forduló van vissza !
 
6.forduló: (2014.05.26)
Tolna .B. - Gold-Sport (Kozármisleny ) 7 -  13  
gól: Hekfusz 5,Kosaras 1,Fehér 1,
Összeállítás: Hekfusz R, Hekfusz D, Varga S, Debreceni Á, Szabó G, Aradi L, Pata B, Müller M, Radnai Z, Kosaras Á, Molnár K, Tallos T, Fehér B,
Edzői értékelés: A "B" csapatnál mindenki a rendelkezésre állt. Mind három kapus jól helyt állt , a csapat a sok csere ellenére végig becsületesen focizott a mezőnyben jól passzoló ellenfelünk ellen. Kezdő négyesünk most is bizonyította tehetségét és erősségét. Gratulálok minden játékosnak az egész évi játékáért a regionális bajnokságban !
 

Tolna A

1. forduló: (2014.04.11)
Kalocsa A -Tolna A  2  -  5  
gól: Kugler 4, Babos 1
Csapat: Sági B, Lépő K, Perger Zs, Mácsik M, Kugler K, Babos B, Kerner Á, Beck Sz, Wolf P
Edzői értékelés: Tavaly ősszel 9-3 kaptunk ki, a végén le kontráztak minket. Most vissza álltunk fél pályára és labda szerzésből, mindig sikerült a kapuig eljutnunk.Régi rossz szokásunk megmaradt 0-6 helyet csak 0-1 zártuk az első negyedet. A mérkőzés folyamán két sorral probálkoztunk, de még gyakorolni kell! A CSAPAT megérdemelte a győzelmet, minden csapatrészben jobbak voltunk ellenfelünknél.
 
2. forduló: (2014.04.17)
Komló A - Tolna A  3 - 7  
gól: Kugler  5  , Lépő  2
Csapat: Sági B, Lépő K, Perger Zs, Mácsik M, Kugler K, Babos B, Kerner Á, Beck Sz, Wolf P
Edzői értékelés: Komló agresszívan harcosan játszott. Csapatomból kiemelkedett három játékos: Kugler és Lépő támadásban,  Perger védekezésben nyújtott hibátlan teljesítményt. Többiek tompán, pontatlanul sok hibával fociztak .
Most ez is elég volt a győzelemhez , de nem lehetnek a csapaton belül ilyen nagy különbségek a mérkőzéseken és az edzéseken sem!
                 
3. forduló: (2014.04.24)
Paksi SE - Tolna  A    2  -  8
gól:  Lépő  4  Kugler 1. Babos 2. Wolf 1
Csapat: Sági B, Lépő K, Perger Zs, Mácsik M, Kugler K, Babos B, Kerner Á, Wolf P
Edzői értékelés: A paksi csapat az alapszakaszt az első helyen zárta, az ősszel Tolnán csúnyán elvertek minket. Februárban az ASE kupán sikerült visszavágnunk. A jó erőkből álló Paks ellen most nagyon koncentráltan és jól futballoztunk. 1:1-ben próbáltak játszani ellenünk, de nagyon jól válltunk le róluk és sok jó támadást vezetünk. Több felállási formában is játszottunk, védekezésben kiválót nyújtottunk, jó kapus teljesítménnyel. Támadásban minden fajta gólt rúgtunk: volt, hogy kapustól indulva üres kapuig kijátszottuk,szabadrúgásból, szögletből és stb.
Jó volt látni tudják a srácok mit akarnak és élvezik a játékot. A két gólt is csak azért kaptuk mert bevállaltuk a felfelé játékot, amiben van kockázat, most belefért. GRATULÁLOK A FIÚKNAK !!!
 
4. forduló: (2014.05.08.)
Tolna A - Baja  A  1  -  6  
gól: Mácsik Márk 1
Csapat: Straubinger B, Lépő K, Perger Zs, Mácsik M, Kugler K, Babos B, Kerner Á, Wolf P
Edzői értékelés: A dobogóért folytatott harcban most alul maradtunk. A tornákon 1x15 percben le tudunk győzni szinte mindenkit, de a verség várható volt a 4x15 percben erősebb ellenféllel szemben.  Nagyon jó mérkőzés volt 1. 15 perc: 0-0, 2. 15perc: 0-1, utána cseréltünk fáradság, sérülés miatt. Ezt a Baja ki is használta és megérdemelten győzött. Ami nagyon fontos egy jó játékosnál, hogy tudjon védekezni és  támadni is. Ilyen játékosból több volt az ellenfélnél, pedig a heti edzéseken nagy sújt fektetünk a labdaszerzésre, labdabirtoklásra.
Első vereségünk idén, nem gond, dolgozunk tovább. Vasárnap új feladat: Dunaföldváron torna.
Szülőknek üzenem, hogy nem szoktam mérkőzés után értékelni, ha nagyon fontos hétfőn edzésen elmondom, ha nem akkor az edzést úgy igazítom ,hogy rátérjünk és kijavítsuk a hibákat .
 
5.forduló: (2014.05.17)
Szekszárd UFC A -Tolna A  1 - 4
gól: Wolf  P 1, Babos B 1, Mácsik M 1, öngól 1
Csapat: Sági B, Perger Zs, Lépő K, Mácsik M, Babos B, Wolf P, Kerner Á 
Edzői értékelés: Sajnos házi gólkirályunkra 6 hétig nem számíthatunk sérülés miatt, szerencsére maradt még gól gyáros a csapatban. A Szekszárd végig kezdeményezett és támadott, amire készültünk és labdaszerzésből gyors támadásokkal helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Szerdán nagyon erős PMFC látogat Tolnára, ellenük nem herdálhatunk el ennyi helyzetet!
 
6.forduló: (2014.05.16)
Tolna A - PMFC  0  -  22
Csapat: Sági B, Perger Zs, Lépő K, Mácsik M, Babos B, Wolf P, Kerner Á 
Edzői értékelés: Első ránézésre ijesztő az eredmény, de mégis értékelhető és voltak jó dolgok a mérkőzésen amire szívesen gondolok vissza. A PMFC akadimiai rendszerben edz és játssza mérkőzéseit az ország legjobb csapataival és külföldi tornákon is részt vesznek. A Pécs 2-1-1 játszott mi 1-1-2, próbáltunk lépést tartani. Gondolkodásban egy lépéssel mindig lemaradtunk és ők bátran leváltak rólunk. Labdabiztos jó ellenfél ilyen arányban is megérdemelten nyert.
A 22 gól ellenére mindenkinek volt kedve űzni és hajtani az ellenfelet. Ha visszaálltunk volna saját térfelünkre akkor is 10 gól körül kapunk. Utaltam már arra, hogy voltak pozitív dolgok, például rengeteget futottunk, helyzeteink voltak. A bátor nyílt játékért vállalom a nagy vereséget, akár úgy is, hogy kitömnek minket. De van plusz és erő a csapatban, amit most is láttam.  
Gratulálok a csapatomnak a 3. helyért, Pécsnek pedig az első helyért!
           

 

Szezonzáró torna Baja

 2014. június 1. vasárnap

U9 

U9

A. csoport

9:30

Bajai LSE A

Bajai LSE B

2:0

 9.50       

Kalocsa

Tolna A

0:2

10:10

Ferencvárosi TC

Bajai LSE A

0:3

10:30

Bajai LSE B

Tolna A

1:0

10:50

Bajai LSE A

Kalocsa

3:1

11:10

Bajai LSE B

Ferencvárosi TC

3:1

11:30

Bajai LSE A

Tolna A

0:2

11:50

Ferencvárosi TC

Kalocsa

2:2

12:10

Ferencvárosi TC

Tolna A

1:1

12:30

Bajai LSE B

Kalocsa

2:0

13:00

Eredményhirdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A záró tornán hűek voltunk önmagunkhoz, minden mérkőzésen helyzetek sokaságát hagytuk ki. Minden mérkőzésen mi domináltunk és nem véletlen ,hogy a torna győztes Baja A csapatát is legyőztük .Utolsó mérkőzésen  a Ferencváros ellen az első helyért csak győzni kellet volna. Sajnos siettünk és idegesen játszottunk, sok pontatlanság jellemezte játékunkat. A tornán bizonyította a csapat, hogy nem véletlen lett a regionális bajnokság u-9 felsőházának bronz érmese.

Nagyon-nagyon komoly eredmény ez annak tudatában, hogy a Paksi SE, ASE, Komló, Mohács, Kiskőrös, Bonyhád, Szekszárd, Kalocsa csapatai előtt végeztünk. GRATULÁLOK a Tolna A csapatának.

A 3.helyezett csapat: Sági B, Straubinger B, Beck Sz, Perger Zs, Mácsik M, Babos B, Kugler K, Wolf P, Kerner Á és Lépő Kristóf, akinek köszönjük egész éves munkáját és sok sikert kívánunk a Paksi SE csapatában.

Mácsik Attila 


Mácsik Attila (Lujó) felkérésére örömmel vettünk részt az U-8 –as csapattal a Bajai Regionális bajnokság szezonzáróján.A Tolna „B” csapatát nagyobbik részét 2006-os születésű játékosok alkották, és az „alap” csapatból Babos Bence és Szabó Gergő is hiányzott.Az első két mérkőzésen a Bajai LSE 2006-os születésű csapatai ellen játszottunk. Mindkét mérkőzésen volt lehetőség a mérkőzése megnyerésére, de el kell ismerni a Baja minkét csapata tudatosabb, szervezettebb játékot nyújtott. A harmadik mérkőzésen Bonyhád ellen nagyon figyelmetlenül, sok egyéni hibával játszott a csapat, és ez vezetett a nagy különbségű vereséghez. Az utolsó mérkőzés első felében nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapat, a nagy fizikai fölényben játszó Mohács ellen. A mérkőzés vége előtt 4-5 perccel még döntetlen elérésére is volt esély, de fizikálisan nagyon elfáradt a végére a csapat.Összességében a csapat helytállt a szezonzáron, de azt látni kell, hogy a különbséget, ami volt a csapatok között, azt csak rengeteg munkával, több edzéssel, és nagyobb figyelemmel lehet csökkenteni.

Szegleti Péter, Wiesner József 

U9

B. csoport( csak teremcipőben)

9:30

Bajai LSE C

Bajai LSE D

:

 9.50       

Bonyhád

Mohács

:

10:10

Tolna B

Bajai LSE C

:

10:30

Bajai LSE D

Mohács

:

10:50

Bajai LSE C

Bonyhád

:

11:10

Bajai LSE D

Tolna B

:

11:30

Bajai LSE C

Mohács

:

11:50

Tolna B

Bonyhád

:

12:10

Tolna B

Mohács

:

12:30

Bajai LSE D

Bonyhád

:

13:00

Eredményhirdetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tolna B csapat  a regionális bajnokság alsó házában nyolc csapatból 7. helyen végzet. Nagyon jó eredmény mivel 2006-2005 születésű focistáink minden meccsen szoros mérkőzéseket játszottak. B csapatnak ez az év csak tanulás, ismerkedés a folyamatos mérkőzésekkel. Sok csapatnak nincs B csapata, azoknak biztos nehezebb lesz jövőre a bajnokságban. Alsó ház bajnokságának egyik külön díját Hekfusz Dominik  nyerte, gólkirály lett.

7. helyezett csapat: Hekfusz R, Debreceni Á, Tallós T ,Hekfusz D, Pata R, Szabó G, Varga S, Aradi L, Molnár K, Kosaras Á, Radnai Z, Müller M ,Bálint B  

GRATULÁLOK az egész éves kitartó munkáért mind a játékosoknak, mind a szülőknek.

2006 korosztálynak sok sikert a jövő szezonra, június 15.én év záró Tolnai sportpályán és korosztály váltás!!

Mácsik Attila


 

Hírek

Asztali nézet